13 Haziran 2021

2021 KÖTÜ BAŞLADI

Beşiktaş, ING Basketbol Süper Ligi’nin 16. haftasında Frutti Extra Bursaspor’u konuk etti. İlk yarıda Alperen Şengün’ün katkılarıyla maçın içinde kalan siyah – beyazlılar, ikinci devrede 18 yaşındaki pivotun etkisi azalmasıyla birlikte oyundan uzaklaştı ve parkeden 84 – 69 mağlup ayrıldı.

Alperen, ilk yarıyı 21 sayı – 10 ribaund ile double-double yaparak tamamlarken, soyunma odasına 38 – 36 konuk ekibin üstünlüğüyle gidildi.

İlk yarıdaki etkileyici oyunun ardından Alperen, ikinci devrede sadece 4 sayı üretti. Bunun yanı sıra destek veren oyuncu da çıkmayınca hakimiyet yavaş yavaş Bursaspor’un eline geçti. Üçüncü periyotta 26 sayı üreten misafir takım aradaki sayı farkını açmaya başladı ve karşılaşma 84 – 69 rakip ekibin üstünlüğüyle sonuçlandı.

Beşiktaş’ta takımın en skorer ismi Alperen Şengün olurken, James Blackmon 15 sayı üretmesine rağmen maç içinde bir türlü ritmini yakalayamadı. Blackmon’ın sayılarının 6’sı serbest atış çizgisinden gelirken, üç sayılık atışlarda 7’de 1 ile oynadı.

Beşiktaş, takım olarak ise 18’de 3 ile üç sayı attı.