21 Ekim 2021

IVANOVIC’TEN “İSTANBUL” MESAJI

Şu sıralar Baskonia’nın başarısı için ter döken Beşiktaş’ın eski başantrenörü Disko Ivanovic, geçen hafta oynanan Anadolu Efes maçı sonrasında duygusal bir mesaj paylaştı. Tecrübeli antrenör Beşiktaş Basketbol Derneği Başkanı Turhan Koray ve Beşiktaş Basketbol Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Celal Altıntaş ile bir araya gelirken, şu anda Baskonia teknik heyetinde bulunan Beşiktaş’ın eski yardımcı antrenörü Murat Bilge de görüşmeye katıldı. Ivanovic’in mesajı şu şekilde:

“Bir yıl sonra yeniden İstanbul’dayım. Bu şehri görmek beni keyiflendiriyor, burada geçirdiğim güzel zamanları hatırlamama neden oluyor. Beşiktaş’ın eski yöneticileri Turhan ve Celal’i yeniden görmek güzel. Karantinada olması sebebiyle Cihat’ı göremedim. Bu yüzden son derece üzgünüm. Umarım İstanbul’a bir sonraki ziyaretimde buluşabiliriz. Türkiye yolculuğu benim için çok duygusaldı. Beşiktaş’ta geçirdiğim güzel zamanları, çalıştığım güzel insanları, Beşiktaş’ı ve taraftarı hatırladım.

Efes’e karşı çok iyi bir maç oynadık ve İstanbul’dan mutlu bir şekilde ayrılıyorum. Çünkü büyük bir maç kazandık ve muhteşem insanları yeniden görme fırsatım oldu. Umarım bir dahaki sefer tüm ekip tekrar bir araya geliriz.
Görüşmek üzere…”