24 Ekim 2021

SEZONUN 16. ZAFERİ

Beşiktaş Icrypex, ING Basketbol Süper Ligi’ndeki erteleme karşılaşmasında Bahçeşehir Koleji’ni 83 – 77 mağlup etti.

İlk yarıda maçın hikayesi hücumlar üzerinden yazıldı. Savunmaların ikinci plana atıldığı bölümde Bahçeşehir Koleji soyunma odasına 48 – 46 önde gitti.

İlk yarıda Şehmus Hazer’in yanına ikinci bir skorer çıkartmakta sorun yaşayan Beşiktaş, bu problemi final periyodunda çözdü. James Blackmon ve Markell Johnson’ın skor üretmesiyle birlikte rakibini yakalayarak öne geçen siyah – beyazlılar, son on dakikada 23 sayı üretirken; 14 sayıya izin verdi ve karşılaşmadan 83 – 77’lik skorla galip ayrıldı.

Beşiktaş’ın en skorer oyuncusu 25 sayı kaydeden Şehmus Hazer’di. Amerikalı oyuncuların tamamı ise çift haneli katkı sağladı. James Blackmon 17, Markell Johnson 14 ve Joel Berry ise 12 sayı ile forma giydi.

Alperen Şengün, 9 sayıda kalırken; 12 ribaund ile takımına bu kategoride yardımcı oldu.

Ahmet Kandemir’in ekibinde Egehan Arna ve Ercan Osmani sakatlıkları nedeniyle bu maçta formalarından uzak kaldı.