ANTEP MAÇINA KİM ÇIKACAK?

Süper Lig’de henüz galibiyetle tanışamayan Beşiktaş, Pazar günü Gaziantep Basketbol’u konuk edecek.

Bir üst sıra için 2, küme düşme potasından çıkabilmek adına 3 galibiyet farka ihtiyacı olan siyah-beyazlılar için her maç çok kritik.

Bu doğrultuda; Pazar günü takımın başında sahaya kimin çıkacağı da önemli bir konu çünkü Beşiktaş’ın maç kaybetmeye artık tahammülü yok.

Burak Bıyıktay’ın gidişinin ardından yeni başantrenör netlik kazanmazken, yönetimin aklına gelen ilk isim Ahmet Kandemir.

Daha önceki dönemlerde de başantrenörlük koltuğunda oturan Kandemir’in kolları sıvaması gerekebilir.

Yönetimin çok güvendiği Kandemir “Yeniden Yapılandırma Direktörü” olarak göreve gelirken Beşiktaş Basketbol Yönetim Kurulu Üyesi Umut Şenol, şu ifadelerle Kandemir’e olan güvenini dile getirmişti.

“Ahmet Kandemir, yıllarca altyapımızda çalıştı ve A takım koçluğu yaptı. Basketbol ve Beşiktaş camiası ile ilgili yoğun tecrübeleri var. Türkiye ligine getirdiği birçok oyuncu var. Şu an EuroLeague’de oynayan en az dört beş oyuncusu vardır. Ben bu göreve geldiğimde en çok şikayeti altyapıdan aldım. Altyapı ile ilgili şikayetleri çok ciddiye aldık. Bu durumu en iyi kim çözer, kim genç sporcularımızı iyi hazırlar, kim yeni sporcu bulur, bu şubeyi en iyi kim yapılandırır diye sorular sorduğumuzda cevap kendiliğinden ortaya çıktı. Ahmet Kandemir ile ilgili eleştiriler de oldu. Bunları bekliyorduk ve cevap vermeye hazırdık. En güzel cevabı, altyapıda yaşadığımız değişim ve A takımdaki sporcularımız veriyor.”

Kandemir’e duyulan bu güven, kendisini Gaziantep maçında takımın başında görmemize neden olabilir.