KAAN GÜLTEKİN

Beşiktaş NBA 2K21 oyuncularımızdan Kaan Gültekin ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik

1- Beşiktaş’ın NBA 2K takımı bu sezon kuruldu. Maçlar ne zaman başlıyor. Organizasyonun detayları nedir? Türkiye’de bunun için bir lig var mı yoksa global turnuvaya mı katılacaksınız?

Öncelikle bu ropörtaj şansını bize verdiğiniz için hem kendi adıma hem de takımım adına teşekkür ederim. Yeni oyunun çıkışı itibariyle Avrupada ve Ülkemizde düzenlenecek olan offline ve online turnuvalara katılıp Beşiktaş formasını en iyi şekilde temsil edeceğiz. Ayrı bir konu olarak Türkiye’de resmi bir organizasyon veya turmuva mevcutta var mı? derseniz şu an da bu konu hakkında resmileşmiş birşey yok ama kulüplerin takım kurması yatırım yapması bu süreci hızlandıracaktır.

2- Beşiktaş çatısı altında olmak, o formayı giymek size ve takım arkadaşlarınıza neler hissettiriyor?

E-Spor takımından önce Beşiktaş Basketbol altyapısında 8 sezonluk bir geçmişe sahibim. Ayrıyetten aileden Beşiktaş kültürünü almış, Beşiktaşlılık duruşunu kendime benimsemiş biri olarak formanın değerini, ağırlığını ve gerekliliklerini çok iyi biliyorum. Takım arkadaşlarımla beraber kulübümüzün böyle bir organizasyonda bizlerle beraber yer alması bizi çok gururlandırdı ve sevindirdi. Tekrar söylediğim gibi takımı en iyi şekilde katıldığımız kulvarlarda temsil edip iyi derecelere imza atmak.

3- Maçlarınızla ilgili bilgilere nereden ulaşabiliriz? Sizi nasıl takip edeceğiz?

Maçları Twitch platformu üzerinden yayınlıyoruz ulaşmak desteklemek isteyen herkes kulübün kendi e-spor hesabını takip edip ayrıca takım üyelerinin kişisel hesaplarını takip ederek yayınlardan ve gelişmelerden kolayca haberdar olabilirler.