BURSA’YA DA GEÇİT YOK

Beşiktaş, Cevat Soydaş Turnuvası’nın ikinci gününde Frutti Extra Bursaspor’u 81 – 79 mağlup ederek 2’de 2 yaptı.

Tofaş karşısındaki yüksek yüzdesini ilk çeyreğe de taşımayı başaran siyah – beyazlılar, birinci periyotta 27 sayı üretti. Hücumdaki performansı ile rakibine yakalanmayan Beşiktaş, soyunma odasına beş sayı farkla önde gitti.

İkinci yarının başında ise Burak Bıyıktay’ın ekibi frene bastı. Bu bölümde sadece 9 sayı üretebilen Beşiktaş, Bursaspor’un geriden gelerek öne geçmesini engelleyemedi.

Son bölümde ise yine etkili bir takım parkedeydi. İlk çeyreğe benzer bir performans sergileyen siyah – beyazlılar, rakibini 16 sayıda tuttu. Isaiah Blackmon’un da hücumda sorumluluk almasıyla skor üreten Beşiktaş, taktik faullerde de hata yapmayınca Cevat Soydaş Turnuvası’nın ikinci maçından 81 – 79 galip ayrıldı.

Tofaş maçının yıldızları Alperen Şengün ve Egehan Arna, bu karşılaşmada sessiz kalırken; yerlerini Isaiah Blackmon ve De’Jon Davis aldı.

İlk kez takıma bu kadar katkı sağlayan iki Amerikalı oyuncu toplamda 33 sayı 8 ribaund üretti.

• Isaiah Blackmon: 30:04 Süre – 20 Sayı – 5 Ribaund
  • De’Jon Davis: 14:21 Süre – 13 Sayı – 3 Ribaund