BJK VE BJK KABATAŞ VAKFI’NDAN PROF. DR. CEMİL TAŞCIOĞLU TIP BİLİMİNE EMEK BURSU

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını, BJK KABATAŞ EĞİTİM VAKFI’nı, sağlık çalışanlarının çocukları ve öğretmenler için bir araya getirdi. BJK KABATAŞ VAKFI tarafından verilen ve Tıp Fakültesi öğrencilerini kapsayan tüm bursların ‘Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Tıp Bilimine Emek Bursu’ adı altında toplanarak sayılarının artırılmasına karar verildi.

BJK KABATAŞ VAKFI tarafından desteklenen eğitim bursu kapsamında; virüs salgınında hayatını kaybeden 10 sağlık emekçisinin çocuklarının BJK KABATAŞ VAKFI OKULLARI’nda anaokulundan lise kademesine kadar tüm eğitim giderleri vakıf tarafından karşılanacak. Yine virüs ile mücadele kapsamında Öğretmenlik mesleğine saygının bir vefası olarak Kabataş Erkek Lisesi bünyesinde öğretmenlik yapan tüm öğretmenlerin çocuklarının eğitimi de anaokulundan liseye kadar BJK KABATAŞ VAKFI OKULLARI’nda vakıf tarafından karşılanacak.